Kinder- en naschoolse opvang De Hobbit

Bijsterveldenlaan 342
5045 ZR Tilburg

Tel: 013 5713809
mob: 06 51896607

email: info@de-hobbit.nl
web: http://www.de-hobbit.nl/
 
 
 
Welkom bij Kinder- en naschoolse opvang De Hobbit
 
De Hobbit is een enthousiaste en dynamische organisatie, gespecialiseerd in kleinschalige kinder- en naschoolse opvang. Het voordeel van een kleinschalige kinderopvang is de persoonlijke aandacht en focus op de ontwikkeling van uw kind die in een veilige omgeving leert om samen te spelen en te delen met andere kinderen.

Het personeel is pedagogisch gediplomeerd en beschikt over jarenlange ervaring op het gebied van kinder- en naschoolse opvang. De Hobbit biedt flexibele en professionele opvang voor kinderen van 0 tot 12 jaar. U betaalt alleen de uren dat uw kind aanwezig is, waardoor flexibele en kwalitatieve opvang mogelijk is tegen lage kosten.

Daarnaast werkt De Hobbit samen met diverse gastouderbureaus waardoor erkende gastouderopvang aan vraagouders geleverd kan worden. Hierdoor kunnen vraagouders een gedeelte van de kosten via de Belastingdienst en / of werkgevers terugvorderen.

U kunt rechtstreeks bij De Hobbit een overeenkomst afsluiten voor de opvang, maar ook een bemiddeling via een gastouderbureau is mogelijk.

De Hobbit springt in op persoonlijke wensen van kind en ouder.

Graag tot ziens bij kinder- en naschoolse opvang De Hobbit!